Inbjudan till TAF:s Höstkonferens på Birka Cruises den 16–17 november 2019

Åk med på Birka Cruises och TAF:s konferens till Åland.

Anmälan gör Du helst snarast möjligt på mailadressen: info@taftaxi.se och samtidigt betala deltagaravgiften till TAF:s PG konto 813550–1.

Det blir enklare för oss som fixar om Du anmäler Dig tidigt. Du garanteras en plats om Du anmäler Dig före den 10 oktober, I mån av plats kan Du sedan anmäla Dig fram till den 16 oktober.

Ange ditt åkarnummer, inte bilnummer utan ditt åkarnummer, Ditt namn och telefonnummer i anmälan. Vi kan behöva nå Dig.

På utresan äter vi smörgåsbord och på återresan skepparlunch. Ange om du äter kött eller fisk. Meny kommer med bekräftelsen.

Vi träffas ca 15.00 i Birkaterminalen och konferensen inleds kl. 17:30 den 16/11 ombord på Birka Princess. När du anmält Dig får Du per mail en bekräftelse och mer info och ett konferensprogram.  Programmet är ännu inte ”spikat”.

Vi är åter i Stockholm ca.14:00 17:e november.

Vi följer rutinen från tidigare år där Du sätter in 500: – för del i 2-bäddshytt. Vill du bo i enkelhytt insides (cabin standard) betalar du 300: – kr extra, totalt 800: -.

Om du tar med dig förare eller annan medresenär, sätt in 1400:- för del i 2-bäddshytt och 1700:- kr för enkelhytt , förutom din egen avgift, som ett självkostnadspris för kryssning och mat.

Sätt in summan på TAF:s PG konto 813550–1.

Annan information får du med bekräftelsemejlet.

Behöver Du mer information om resan får Du mejla till info@taftaxi.se eller besök vår hemsida, www.taftaxi.se  

Varmt välkomna önskar

Styrelsen i TAF

Dela gärna...